Follow my blog with Bloglovin

Online trainen met Coursepath

Het bewezen learning management system, snel te implementeren en gemakkelijk in gebruik. Start direct en maak online trainen toegankelijk voor iedereen.

Ontdek alle mogelijkheden
learning management system
learning management system

Creëer zelf
cursussen en trainingen

Het intuïtieve learning management system stelt je in staat al je cursusmateriaal razendsnel om te zetten in geweldige trainingen, zonder tussenkomst van IT.

Maak interactieve cursussen

Trainingsmateriaal
voor iedereen

Deel trainingsmateriaal eenvoudig met (nieuwe) collega’s, externen en leerlingen. Houd overzicht en volg hun voortgang in het overzichtelijke dashboard.

Een overzichtelijk leertraject
leermanagement systeem
learning management system

Veilig online trainen

Train en onboard in een betrouwbare omgeving. Coursepath is een learning management system waar gegevens veilig staan opgeslagen.

elearning

Integreer content

Heb je zelf niet alle content in huis? Geen probleem! Verrijk je learning management system met content van onze partners.

learning management system

Eenvoudig rapporteren

Houd het overzicht over het leertraject van jullie leerlingen. Maak (geautomatiseerde) rapporten en zie je organisatie groeien.

Zo maak zelf je een eLearningcursus

Een eigen leerervaring in slechts een paar stappen – bekijk hier hoe!

Stap 1

Kies het basis materiaal. Bijvoorbeeld: een PowerPointpresentatie. In Coursepath kun je dit makkelijk uploaden en in eLearning laten converteren.

Stap 2

Verrijk de leermomenten met video, testjes en andere interessante benaderingen. Ken je de hotspot-vraag in Coursepath al? Maak het eLearningverhaal interessant en leerzaam.

Stap 3

Bekijk de uitslag. Zijn de antwoorden juist? Hoe lang duurt de training? Wie heeft het niet gehaald of heeft de training tussentijds afgebroken? Op basis van de rapportages kun je de training continue verbeteren.

Coursepath klanten zijn overtuigd

Het learning management system Coursepath ontwikkelt zich razendsnel. Er worden steeds nieuwe mogelijkheden toegevoegd die zorgen voor een ultieme learning experience.”

Marguerithe de Man, programmamanager bij Sioo

Klantverhalen
learning management system
VR-Bank
learning management system
Sanofi
Quick-mix
Actega Coatings & Sealants
National Geographic Society
Deutsche Bahn

Prijswinnende tooling

Fellow Digitals is de trotste winnaar van de HR Innovation Award 2019 in de categorie Training & Learning.

HR Innovation Award

Boost jullie employee experience

Met de combinatie van Coursepath LMS en Viadesk social intranet beschik je over een uitgebreid en inclusief employee experience platform. Hiermee staat leren en kennisdelen centraal in je bedrijf.

Start vandaag nog

Of bel ons op +31 (0)20 305 76 60

Laatste inzichten

Bezoek de Fellow Digitals blog