Follow my blog with Bloglovin

De expert, dat ben je zelf

Training zo eenvoudig mogelijk maken, dat is wat Coursepath doet. Met het e-learningplatform van Coursepath breng je al jouw trainingplannen in de praktijk. Zo worden werknemers op een gemakkelijke manier voorzien van de benodigde kennis en informatie. Met Coursepath kun je jouw trainingsmateriaal efficiënt omzetten in een interactieve en boeiende e-learning. Als Software-as-a-Service (SaaS) oplossing is Coursepath direct klaar voor gebruik. In een paar keer klikken is je academie ingericht. Met Coursepath ben jij de expert en deel je eenvoudig jouw kennis met (nieuwe) werknemers en partners.

Alles op één platform

  • PowerPoint converteren
  • Content los produceren
  • Multimedia integreren
  • Tests en rapportage
  • Deelnemers beheren
  • Certificaten uitgeven

Zo maak je eigen e-learnings

Maak een cursus in slechts een paar stappen – bekijk hier hoe!

Stap 1

Kies het basis materiaal. Bijvoorbeeld: een PowerPointpresentatie. In Coursepath kun je dit makkelijk uploaden en in e-learning laten converteren.

Stap 2

Verrijk de leermomenten met video, testjes en andere interessante benaderingen. Ken je de hotspot-vraag in Coursepath al? Maak het e-learningverhaal interessant en leerzaam.

Stap 3

Bekijk de uitslag. Zijn de antwoorden juist? Hoe lang duurt de training? Wie heeft het niet gehaald of heeft de training tussentijds afgebroken? Op basis van de rapportages kun je de training continue verbeteren.

Hoe ziet het eruit?

Benieuwd naar een voorproefje? Bekijk de Coursepath Demo Academy met verschillende cursussen en trainingen.

Naar de demo academy

Coursepath klanten zijn er van overtuigd

Coursepath ontwikkelt zich snel. Er zijn steeds nieuwe mogelijkheden waar je mee kunt experimenten en zien hoe ze je in de praktijk kunnen helpen.”

Marguerithe de Man, programmamanager bij Sioo

Klantverhalen

Gelauwerd Learning Content Management

Als Software-as-a-Service (SaaS) oplossing is Coursepath ready to go. In een paar keer klikken is je academie ingericht. Gebruik de geïntegreerde authoring tools voor het creëren en continu aanpassen en verbeteren van cursussen. Voor deze makkelijke manier van e-learning en de implementatie daarvan, is Coursepath in 2017 en 2018 met de E-learning Award bekroond; een flexibele oplossing voor de middenstand en ideaal als Learning Content Management System (LCMS).

eLearning Award trophy
eLearning Award 2017 Mittelstand
eLearning Award 2018
Cornelsen
VR-Bank
DER
Sanofi
Quick-mix
Actega Coatings & Sealants
National Geographic Society
Deutsche Bahn

Start direct met eigen cursussen

De gratis proef eindigt automatisch na afloop van 30 dagen. Gebruik die tijd voor het testen van alle features in Coursepath. Door je aan te melden, accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Algemene Voorwaarden.