Follow my blog with Bloglovin

Over Coursepath

Wat is Coursepath?

Training zo eenvoudig mogelijk maken – dat is ons doel en we doen alles om uw enige moeite te besparen. Coursepath is uw platform waarmee u medewerkers en partners effectief traint, cursussen in een handomdraai maakt of aanpast en flexibel ingaat op verschillende doeleinden van uw trainingen.

Als Software-as-a-Service (SaaS) geven wij u de nodige onafhankelijkheid om flexibel te kunnen trainen. U bent niet afhankelijk van software/hardware installatie, externe content creatie of andere dienstverleningen. In Coursepath heeft u alle tools beschikbaar op één centraal platform.

Industrial price 2018
eLearning Award 2018
eLearning Award 2017 Mittelstand
eLearning Award 2018

Coursepath awards

Onze visie

Wij willen organisaties lean & smart laten leren en werken en mensen tevredener maken doordat zij zich gekwalificeerd en met elkaar verbonden voelen.

Als expert op het gebied van online kennisdelen- en samenwerk software voor het continu verbeteren en bijhouden van kennis en vaardigheden. We vinden het heel belangrijk dat software u effectief ondersteunt. Daarom gebruiken we all onze kennis om u met Digital Workplace tools te ondersteunen die gebruiksklaar, intuïtief en hands-on zijn.

Onze ervaring

Al 20 jaren zijn we op de e-learning en intranet markt actief. We hebben Viadesk, ons social intranet, in 1997 opgericht en zijn daarmee uitgegroeid tot een veelgebruikte intranet, projectomgeving en community platfom voor overheidsorganisaties en bedrijsleven.

In 2013 hebben we deze ervaring omgezet naar een tweede tool: een online training platform. We hebben Coursepath zeer succesvol op de Europese markt geïntroduceerd en enkele big players uit de productie, logistiek, financiën en training industrieën als tevreden klanten gewonnen.

Onze partners

Wij adviseren u graag over het integreren van Coursepath met andere systemen. Als u dienstverlening nodig heeft, bijvoorbeeld met het maken van content, hebben wij een aantal contacten voor u. Neem gerust contact met ons op. Lees meer

Uw Europese Partner

Met vestigingen in Amsterdam (Nederland) en Keulen (Duitsland) zijn we een internationaal team en aan werken op afstand en online kennisdelen gewend. We zijn dus gedreven, Het Nieuwe Werken en de hands-on approach dagelijks uit te voeren.

Onze producten zijn voor 100% in de EU gehosted, met servers in Nederland. Onze hosting partner is Exonet, een Nederlands bedrijf die met ISO 27001 gecertificeerd is. Daarmee garanderen we bescherming van persoonsgegevens volgens de EU wetten en doorstaan de US Patriot act.

Software-as-a-Service is ons belofte

In de afgelopen jaren is de term “Software-as-a-Service” bijna een synoniem geworden voor cloud gebaseerde software. Maar het is veel meer! We bieden u een service die overal en altijd beschikbaar is en daarnaast wordt doorontwikkeld. Daarmee heeft u altijd de nieuwste beveiliging en state-of-art tools ter beschikking. We horen ook graag uw feedback en implementeren – zo ver mogelijk – uw wensen in de software.

Wij maken uw training platform een product voor de toekomst! SaaS brengt u de hoogst mogelijke flexibiliteit. Gecombineerd met de vele extra features en implementatie mogelijkheden in de Digital Workplace heeft u met Coursepath de meest comfortable training oplossing die u kunt vinden.

Neem contact met ons op in onze kantoren in Amsterdam of Keulen. We horen heel graag wat u van ons en onze tools vindt!

Mujibor de Graaf

Managing Director

Marc Leidner

Technical Director