Follow my blog with Bloglovin

Eenvoudige eLearning tooling

Coursepath is het eLearning platform voor het maken én beheren van eLearning cursussen. Maak van jullie opleidingsproject een boeiende eLearning-omgeving in slechts een paar stappen.

Ervaar meer
digitaal communiceren met collega's

Elearning voor iedereen

Het flexibele gebruikersbeheer past zich naadloos aan aan jullie wensen en behoeften. Bovendien stelt het duidelijke en intuïtieve platform je in staat eenvoudig overzicht over het leerproces van deelnemers te houden.

Ervaar meer

Maak eenvoudig cursussen

Implementeer al je opleidingsprojecten zonder afhankelijk te zijn van technische afdelingen zoals IT. Coursepath geeft je de tools om zelf een interactieve en boeiende eLearnings te creëren.

Ervaar meer
digitaal communiceren met collega's

Zo maak je eigen eLearnings

Maak een cursus in slechts een paar stappen – bekijk hier hoe!

Stap 1

Kies het basis materiaal. Bijvoorbeeld: een PowerPointpresentatie. In Coursepath kun je dit makkelijk uploaden en in eLearning laten converteren.

Stap 2

Verrijk de leermomenten met video, testjes en andere interessante benaderingen. Ken je de hotspot-vraag in Coursepath al? Maak het eLearningverhaal interessant en leerzaam.

Stap 3

Bekijk de uitslag. Zijn de antwoorden juist? Hoe lang duurt de training? Wie heeft het niet gehaald of heeft de training tussentijds afgebroken? Op basis van de rapportages kun je de training continue verbeteren.

Geprezen Learning Content Management

Als Software-as-a-Service (SaaS) oplossing is Coursepath ready to go. In een paar keer klikken is je academie ingericht. Gebruik de geïntegreerde authoring tools voor het creëren en continu aanpassen en verbeteren van cursussen. Voor deze makkelijke manier van eLearning en de implementatie daarvan, is Coursepath in 2017 en 2018 met de eLearning Award bekroond; een flexibele oplossing voor de middenstand en ideaal als Learning Content Management System (LCMS).

eLearning Award trophy
eLearning Award 2017 Mittelstand
eLearning Award 2018

Coursepath klanten zijn overtuigd

Coursepath ontwikkelt zich snel. Er zijn steeds nieuwe mogelijkheden waar je mee kunt experimenten en zien hoe ze je in de praktijk kunnen helpen.”

Marguerithe de Man, programmamanager bij Sioo

Klantverhalen
Cornelsen
VR-Bank
DER
Sanofi
Quick-mix
Actega Coatings & Sealants
National Geographic Society
Deutsche Bahn

Start direct met eigen cursussen

Of bel ons op 020 305 76 60