eLearning partnership tussen Coursepath en Beekeeper AG

Annika Willers · Product news · Laatst geupdate op 27 mei, 2021

Wij vieren een nieuwe eLearning partnership. Om non-desk medewerkers direct en eenvoudig toegang tot digitale trainingen te geven, werken Coursepath en Beekeeper AG vanaf nu nauw samen. Door de integratie met de Beekeeper-app is het vanaf heden voor Coursepath gebruikers nog eenvoudiger om intern opleidingen te volgen en nieuwe cursussen te vinden. De samenwerking zorgt voor meer betrokkenheid en verbinding van het personeel en verhoogt de deelname aan online trainingen.

Gebruikers van Beekeeper kunnen automatisch worden gekoppeld aan Coursepath, zodat ze vanuit één platform direct toegang hebben tot hun favorieten trainingen. Dat sluit naadloos aan bij de missie van Coursepath, het eLearningplatform waarmee je in een handomdraai al je medewerkers traint: Leren zo eenvoudig mogelijk maken, voor iedereen! Deelnemers kunnen ongeacht tijd, plaats of apparaat optimaal samenwerken en direct ervaren hoe ongecompliceerd en intuïtief het eLearning platform is. Het resultaat is een inspirerend, snel en effectief leertraject met een bedrijfsbrede kennis- en informatie-uitwisseling.

elearning partnership

Dé mobiele oplossing voor non-desk medewerkers

Beekeeper richt zich met name op non-deskmedewerkers, die op verschillende locaties werken en niet eenvoudig door de centrale organisatie te bereiken zijn. De app betrekt al die mensen en geeft hen het gevoel naast elkaar te zitten en erbij te horen! Het platform integreert met bestaande operationele systemen en maakt ze toegankelijk voor iedereen vanuit één centraal toegangspunt.

“Onze visie sluit perfect aan bij die van Viadesk,” aldus Alexander Jung-Loddenkemper, Head of Marketplace van Beekeeper in Zürich. “Het gaat ook bij ons om het verbinden van mensen en systemen, om medewerkers de middelen te geven om op zinvolle en doelgerichte wijze hun werk te doen. De waarde van betrokken personeel is bovendien belangrijk om de concurrentie voor te blijven. Het gaat om het aantrekken en behouden van talent, om kennis te delen en om communicatiemiddelen aan te passen aan de behoeften van de medewerkers. Dat maakt de mobile first oplossing van Beekeeper mogelijk.”

Prestaties van gebruikers en organisaties verbeteren

Mujibor de Graaf, algemeen directeur en oprichter van Fellow Digitals, ziet in de samenwerking met Beekeeper een logische stap in het proces om de nieuwe manier van werken en leren binnen organisaties te faciliteren.

“Wij zoeken voortdurend naar slimme en duurzame oplossingen die de prestaties van gebruikers en organisaties verbeteren. Daarbij draait alles om verbinding, om de onderlinge communicatie die op het platform plaatsvindt en de eenvoud om tussen systemen te schakelen. Die is zeer bepalend wil je een succesvolle leercultuur tot stand brengen. Wij zien dat door de toenemende globalisering en digitalisering de eisen die aan werkenden worden gesteld veranderen. Het is dus zaak om flexibel mee te bewegen met deze ontwikkeling en mensen toegang te geven tot de tools die zij nodig hebben om hun werk te doen, te groeien en om ambities waar te maken. Samen met Beekeeper kunnen wij hier nog beter invulling aan geven.”

Meer informatie:
Op de partnerpagina van Fellow Digitals vind je nog meer informatie over de eLearning partnership met Beekeeper!

Hebben jullie nog vragen ?

Neem dan contact op met jullie account manager, bel ons op +31 (0)20 305 76 60, of verstuur een mail met de onderstaande button.

Verstuur email