Coursepath presenteert mogelijkheden van micro-leren

Events Annika Willers · 3 jaar geleden

Hoe maak ik onboarding zo efficiënt mogelijk? Wat motiveert partners om product updates regelmatig bij te houden? Een moderne online training platform ondersteunt u bij het trainen van klanten, medewerkers en partners, effectief en eenvoudig. Wij laten u dit graag zien!

Komt u ook naar de internationale beurs Zukunft Personal van 15 tot 17 september in Keulen. Hier vindt u naast ontwikkelingen in de HR-sector tips voor een succesvolle online training en natuurlijk informatie over nieuwe features in Coursepath.

Win één jaar gratis gebruik van Coursepath!

Naast informatie en productdemo’s kunt u op onze stand ook deelnemen aan een mooie prijs. U maakt kans op één jaar gratis Coursepath – onbeperkt aantal deelnemers, onbeperkte opslagruimte, certificering, reporting en alles wat erbij behoort. U vindt ons in hal 2.2 op standnummer P.11, direct naast het „Forum E-Learning“.

Kom naar onze presentatie over Micro-learning voor bedrijven!

Micro-learning is een moderne manier van online training waarbij u gebruik maakt van korte „bite-sized“ stukjes leermateriaal. Gebruikers hebben hiermee de mogelijkheid om informatie snel en effectief op te nemen, altijd en overal. De Coursepath presentatie over micro-learning laat de voordelen voor bedrijven zien. Op dinsdag, 15 september vanaf 16.45 uur op het podium van het Forum E-Learning. U bent van harte welkom!

Gratis toegang!

Heeft u nog geen ticket? Geen enkel probleem! Stuur uw naam, bedrijf en e-mailadres en wij sturen u een gratis toegangscode voor een dagkaart op. Let op: Het aantal beschikbare tickets is beperkt!

Dagkaart Zukunft Personal

Zo vindt u ons op de beurs

U vindt ons in hal 2.2 op standnummer p11, direct naast het Forum E-Learning.

Hallenplan Köln

Fact check Zukunft Personal

„Zukunft Personal“ is de grootste vakbeurs voor personeel management in Europa.

Beurstijden

Dinsdag 15 september 2015 – 9.00 – 17.30 uur
Woensdag 16 september 2015 – 9.00 – 17.30 uur
Donderdag 17 september 2015 – 9.00 – 17.30 uur
Op deze tijden staan wij voor u klaar bij de Coursepath stand.

Toegang tot hal 2.2

Eingang SÜD (zuidelijke ingang)
koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Köln
Duitsland

Coursepath stand

Hal 2.2, standnummer P.11
direct naast de „Forum E-Learning“