Features voor elk trainingsdoel

Cursussen in een handomdraai

Gebruik bestaand trainingsmateriaal en bouw in een handomdraai cursussen van topkwaliteit. Zet PowerPoints of PDF’s om in een cursus. Organiseer, verrijk en personaliseer deze met links, afbeeldingen, audio en video, quizzen en SCORM-bestanden en dupliceer uw cursus met één muisklik!

Ontdek featureskeyboard_arrow_right

screenshot-create

Academy management binnen handbereik

Creëer gebruikersgroepen, cursuscategorieën en maatwerkpagina’s voor een effectieve en overzichtelijke leeromgeving. Bekijk de cursusresultaten en beheer de rechten van alle gebruikers binnen de academy

Ontdek featureskeyboard_arrow_right

screenshot-create

Een leertraject dat inspireert

Deelnemers kunnen ongeacht tijd, plaats of apparaat optimaal samenwerken en direct ervaren hoe ongecompliceerd en intuïtief Coursepath is. Het resultaat is een inspirerend, snel en effectief leertraject met een bedrijfsbrede kennis- en informatie uitwisseling.

Ontdek featureskeyboard_arrow_right

screenshot-create

Integratie, hosting en beveiliging

Coursepath is een Software-as-a-Service oplossing, wat betekent dat wij voor u de software onderhouden, beheren en monitoren. Wij leveren een EU-gebaseerde en ISO-gecertificeerde hosting en versleutelde data-uitwisseling via HTTPS.

Integreer eenvoudig uw bestaande IT-systemen en applicaties met Coursepath door Single-Sign-On, SCORM, Tin Can en xAPI. Naast onze helpdesk bieden wij u desgewenst volledige technische ondersteuning.

Ontdek featureskeyboard_arrow_right