Nieuw: een veelzijdige cursus startpagina

Sina Burghardt · Product news · 1 maand ago

De nieuwe startpagina van de cursus geeft jou en jouw deelnemers een uitgebreid overzicht van de e-learningcursus. Het voegt nu meerdere schermen tot één (visuele) pagina met tabbladen. Deze tabs omvatten de “Over”-pagina, de inhoudsopgave, de woordenlijst van de cursus, discussies, de cursuskalender, Leden, evenals Inschrijving, welkomst- en bedankpagina’s.

Met de nieuwe lay-out willen we een natuurlijker verloop van het inschrijven, beginnen, doorgaan en afronden van de cursus creëren. Dit verbetert de leerervaring voor alle deelnemers aan de cursus. Bovendien is de pagina over de cursus nu weer toegankelijk voor cursisten.

De nieuwe cursus startpagina

Dit is nieuw

Met de nieuwe lay-out van de startpagina van de cursus, komt er ook een verandering met betrekking tot het cursusmenu. In plaats van het academie-menu in de bovenste menubalk te vervangen, is er nu een nieuwe “Instellingen”-dropdown op de startpagina van de cursus. Deze wijzigingen zijn ook van toepassing op cursusprogramma’s.

Instellingen dropdown op de startpagina van de cursus

Zo personaliseer je de homepage

Cursus startpagina setup

Het verschijnen van de tabbladen op de startpagina van de cursus is afhankelijk van welke navigatie-items je in het menu van de cursus wilt laten zien. Wanneer je vakjes aanvinkt, krijg je meer tabbladen op de startpagina van een cursus te zien.

Onder Instellingen > Naam en beschrijving is het mogelijk om meer details over de lay-out van de startpagina van de cursus aan te passen. Kies hier een afbeelding en banner, die niet alleen op de cursuswidget in de academiebibliotheek wordt getoond, maar ook op de startpagina van de cursus. De beschrijving die je hier invult kan worden verrijkt met onder andere extra foto’s.

Het wel of niet tonen van de inschrijfknop hangt af van de instelling die je kiest met betrekking tot de cursusinschrijving.

Jetzt loslegen mit E-Learning und Coursepath

Kostenlos testen

Die Testakademie kann mit allen Funktionen kostenlos genutzt werden und endet automatisch nach 30 Tagen.