Follow my blog with Bloglovin

E-learning vanuit huis met Coursepath

Leren vanuit huis was nog nooit zo eenvoudig. Creëer in 3 simpele stappen jouw eigen cursus en deel deze met collega’s en leerlingen. Met Coursepath staat de persoonlijke ontwikkeling van jouw deelnemers nooit stil.

Start direct

Wil je direct starten met e-learning? Met Coursepath kan je direct aan de slag. De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing stelt jou in staat om bestaand trainingsmateriaal, zoals Powerpoints, binnen enkele minuten tot een online cursus te transformeren.

In 3 simpele stappen je eigen online cursus

1. Kies je basismateriaal

Bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie. In Coursepath kun je met één druk op de knop makkelijk uploaden en in een e-learning omzetten.

2. Verrijk je content

Voeg video’s, testjes en andere mogelijkheden toe. Maak de cursus aantrekkelijk en zorg dat de e-learning interessant en leerzaam is.

3. Bekijk de uitslag

Zijn de antwoorden juist? Hoe lang duurt de training? Wie is er geslaagd? Op basis van rapportages kun je de training continue verbeteren.

30 dagen gratis proberen

Heb je vragen over de e-learningsoftware van Coursepath?
Bereik ons op +31 (0)20 305 76 60 of mail info@viadesk.nl.

Door je aan te melden, accepteer je onze Gebruiksvoorwaarden en Algemene Voorwaarden.

De gratis proef eindigt automatisch na afloop van de proefperiode. Gebruik die tijd voor het testen van alle features in Coursepath.

Cornelsen
VR-Bank
DER
Sanofi