Zoekfunctie: Vind eenvoudig de juiste content

Annika Willers · Tips & tricks · Laatst geupdate op 25 mei, 2021

Waar staat die folder ook alweer? Waar kan ik het proces voor een verkoopgesprek terugvinden? Er is niets zo vervelend dan onvindbare informatie! Daarom hebben we de zoekmogelijkheden bij Coursepath nog verder uitgebreid.

Search for learning contents
Houd het overzicht met de zoekfunctie!

Vind content op het hele platform

Met de zoekfunctie vind je alle content op jullie Coursepath platform. Door op het ‘vergrootglas’ te klikken (die vind je naast je profielfoto in de menubalk) kom je in de interne zoekmachine van de leeromgeving. Voer simpelweg de term in die je zoekt en Coursepath doorzoekt alle content. Niet alleen cursusnamen, maar ook de inhoud van de cursus wordt doorzocht.

Goed om te weten: De zoekfunctie beheer je eenvoudig op gebruikersniveau, zodat je persmissies per deelnemer kunt aanpassen. Heb je geen rechten om een document in te zien, dan zul je ook niets vinden.

magnifier to search
Je hebt toegang tot de zoekfunctie vanaf elke pagina: Klik simpelweg op het vergrootglas naast de profielfoto.

Specifieke resultaten met filters

Om nog betere zoekresultaten te krijgen kun je gebruikmaken van de volgende filters: Categorie, tijd, prijs, typen en taal.

  • Categorie toont elke categorie die is ingesteld binnen jullie leeromgeving, je kunt filteren op één of meerdere categorieën.
  • Met tijd kun je filteren op de lengtes van de cursussen of workshops. Hetzelfde geldt voor de prijs-filter.
  • Typen zijn cursussen, workshops, programma’s, pagina’s en items.
  • De taal-filter toont alle 21 systeemtalen binnen Coursepath. Kies hier één of meerdere talen.
  • Bovendien is het mogelijk om te kiezen in welke volgorde de resultaten op de resultatenpagina worden getoond. Dit doe je door te klikken op de “Sorteer op” drop-down.

Probeer nu zelf de zoekfunctie

Bezoek de demo-omgeving

Doorzoek teksten in documenten

De zoekfunctie doorzoekt ook de teksten in documenten. De full-text-zoekfunctie doorzoekt bijvoorbeeld hand-outs in PDF-formaat, taken in Word-bestanden en zelfs aantekeningen in PowerPoint-presentaties.

full-text search
Full-text search: Voer een term in en Coursepath doorzoekt de leeromgeving.

Hebben jullie nog geen beschikking over de zoekfunctie?

Neem dan contact op met jullie account manager, bel ons op +31 (0)20 305 76 60, of verstuur een mail met de onderstaande button.

Verstuur email